Basis Onderdelen

✔ Beste kwaliteit, laagste prijs
✔ Wel op maat geen poespas
✔ 10 jaar garantie
✔ Snelle levertijd
✔ Trappenmaker sinds 1990
✔ Trapgat maken

Home » Basis onderdelen

Het pakket Basis Onderdelen maakt het mogelijk om losse onderdelen te bestellen als uitbreiding op uw bestaande trap. U kunt hierbij denken aan hekwerken, leuningen of bijvoorbeeld trapwangen. Deze kunt u gebruiken ter vervanging van de aanwezige elementen op uw bestaande vaste trap of als uitbreiding op uw Basis Trap.

Stap 1

Afspraak op locatie

Stap 2

Offerte op maat per e-mail

Stap 3

Maatvoering, planning, uitvoering

Plan hier uw afspraak

Geef uw trap vorm

Kies voor het pakket Basis Onderdelen en bepaal zelf de vormgeving van uw nieuwe of bestaande trap. Wilt u meer informatie over dit product? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze vakmensen helpen u graag verder.

Hoe werkt ons stappenplan?

Stap 1 Afspraak op locatie

Wenst u een afspraak te maken met onze trappenspecialist? Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 416 652 130 om iets te plannen. Natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van het contactformulier op deze site om uw vraag te stellen of een afspraak te maken voor een bezoek ter plaatse. Wenst u liever een prijsindicatie te ontvangen alvorens een afspraak op locatie te maken dan is dat ook mogelijk.

Stap 2 Offerte op maat per -mail

Na inmeten of ontvangst van uw informatie ontvangt u onze offerte op maat. Zijn we al op locatie geweest dan ontvangt u eveneens een 3d-ontwerp van de nieuwe trap. Overzichtelijk, compleet en duidelijk.

Stap 3 Maatvoering, planning, uitvoering

Na ontvangst van uw opdracht, plannen we in overleg de uit te voeren werken. We laten alle werken netjes op elkaar aansluiten voor een soepel verloop van uw verbouwing. Op de geplande data worden de werken uitgevoerd. Ons trappenbedrijf biedt tien jaar garantie op de constructie van de door ons gestoken trappen.