Eiken trap plaatsen

Home » Eiken trap plaatsen

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Een eiken trap kunt u na levering direct laten plaatsen door het montageteam van Basistrappen! Al vele jaren produceren we bij Basistrappen kwalitatief hoogstaande houten trappen voor scherpe prijzen. Door de ruime keuze aan soorten, designs en vormen trappen kunt u bij ons al terecht voor een houten trap vanaf € 1.295. U heeft daarbij de keuze uit een trap in eik of rubberwood en kunt dit basismodel uiteraard uitbreiden met onze handgrepen, balustrades en afwerkingen! Zo ontvangt u precies de trap die u voor ogen heeft.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Uw eiken trap laat u plaatsen door professionals

Wie een trap gaat kopen, kiest veelal voor beuken. Wat dacht u er echter van om een eiken trap te plaatsen in plaats van een standaard trap? In ons aanbod vindt u diverse eiken trappen in verschillende stijlen, zoals:

  • De functionele basistrap
  • De trendy trap met inox details
  • De luxe trap met een klassieke uitstraling

Wij bieden u tevens de mogelijkheid aan om de trap in eik door onze vakmensen te laten bewerken met een olie naar keuze. Zo kunt u de kleur van uw trap in eik precies afstemmen op uw eigen stijl en interieur. Zo is deze tevens beter beschermd, waardoor hij langer meegaat!

Ontdek onze aantrekkelijke aanbiedingen

Naast het standaard scherp geprijsde aanbod aan houten trappen, hebben we bij Basistrappen in Waalwijk (Nederland) ook regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Staat u op het punt een nieuwe trap te kopen of zou u graag een eiken trap willen laten plaatsen? Dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Twijfelt u nog over de mogelijkheden of wilt u weten hoe u uw trap in eik het best behandelt? Vraag onze medewerkers dan gerust om deskundig advies op maat! Kom voor advies langs in onze showroom of neem contact met ons op door te mailen naar info@basistrappen.be of te bellen naar +31 416 652 130. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid