Houten trappen op maat gemaakt

Home ┬╗ Houten trappen op maat gemaakt

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Houten trappen die op maat gemaakt zijn, laat u in Antwerpen en omgeving leveren door Basistrappen! Trappen vormen een belangrijk element binnen uw interieur en kunnen uw gang of kamer tevens een unieke uitstraling geven. Bij Basistrappen begrijpen we dat u een mooie en passende trap wilt hebben, maar hier niet te veel geld aan wilt uitgeven. U vindt bij ons dan ook trappen van uitstekende kwaliteit tegen aantrekkelijk lage prijzen. Zo heeft u toch een stijlvolle trap maar hoeft u niet te schrappen in andere budgetten!

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Wij hebben al vele trappen op maat gemaakt in regio Antwerpen

Basistrappen heeft al vele houten trappen op maat gemaakt in regio Antwerpen. Ook in de rest van Vlaanderen kunnen onze dealers trappen leveren. Alle houten trappen van Basistrappen worden voor u op maat berekend, gemaakt en gemonteerd. Omdat niet ieder huis hetzelfde is, niet iedereen dezelfde smaak heeft en niet alle ruimtes dezelfde indeling hebben, hebben we voor u een breed aanbod samengesteld. U heeft daarbij de keuze uit verschillende:

  • Houtsoorten: vurenhout, eiken of beuken
  • Designs
  • Stijlen
  • Vormen: draaitrappen, trappen met steken, rechte trappen en meer
  • Afwerkingen

Bekijk de verschillende trappen eenvoudig online en vraag onze specialisten om langs te komen voor deskundig advies!

Neem contact met ons op voor al uw vragen

Voor meer informatie over het aanbod aan houten trappen die op maat worden gemaakt, of de behandeling die deze trappen nodig hebben, neemt u gerust contact op met ons bedrijf uit Waalwijk, Nederland. Bel naar +31 416 652 130 tijdens kantooruren of stuur een e-mail naar info@basistrappen.be. Wij staan u graag te woord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid