Ruimtebesparende trap

Home » Ruimtebesparende trap

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Om extra ruimte te creëren in uw woning, is het plaatsen van een ruimtebesparende trap een goede optie. Door te zoeken naar het juiste evenwicht tussen de beloopbaarheid van de trap en de ruimte die een trap inneemt, kan op een efficiënte manier omgesprongen worden met uw vierkante meters. Basistrappen vervaardigt uw ruimtebesparende trap graag op maat. U rekent bij ons op jarenlange ervaring en klantgerichte service.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Ga voor een mooi resultaat met een ruimtebesparende trap

Een ruimtebesparende trap moet natuurlijk niet alleen functioneel zijn; het oog wil ook wat! Basistrappen biedt u een kwalitatief goed product aan, netjes afgewerkt en keurig door onze installateurs geplaatst. Of u nu kiest voor een vurenhouten trap of een hardhouten uitvoering in eik of beuk; Basistrappen garandeert dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat! U heeft nu ook de keuze uit drie verschillende stijlen om de ruimtebesparende trap in af te laten werken, namelijk:

 

  • Standaard met een ronde spijl en rechte bovenregels op uw balustrade
  • Trendy met ronde inox spijlen en rechte bovenregels op uw balustrade
  • Deluxe met stalen of gedraaide spijlen en een geprofileerde bovenregel op uw balustrade

Ontvang advies tijdens een afspraak

Indien u advies wenst bij u thuis, dan maken wij hiervoor graag een vrijblijvende afspraak. We nemen dan met u de gewenste houtsoort en uitvoering door en kijken hoe de ruimtebesparende trap het best geplaatst kan worden. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u vanzelfsprekend ook een offerte. U bereikt ons bedrijf uit Waalwijk, Nederland, door te bellen naar +31 416 652 130 of door een e-mail te sturen naar info@basistrappen.be.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid