Schrijnwerker trappen

Home » Schrijnwerker trappen

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Bent u op zoek naar een schrijnwerker die gespecialiseerd is in trappen? Schakel dan Basistrappen in. Wij vervaardigen duurzame en unieke trappen op maat in België en Nederland. Bij ons kunt u terecht voor deskundig advies, innovatieve designs en hoogwaardige materialen zoals eik en beuk. Ontdek onze service.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Maatwerk van een schrijnwerker die is gespecialiseerd in trappen

Zowel particulieren als ondernemers kunnen ons inschakelen als schrijnwerker voor onder andere robuuste hardhouten trappen en elegante houten spiltrappen. Of u nu een maatwerk bouwpakket wilt, extra ontwerpadvies wenst of het hele proces wilt uitbesteden: bij ons bent u verzekerd van een klantgerichte aanpak, duurzame materialen en hoogwaardige afwerking. Waarom u nog meer kiest voor Basistrappen:

  • Snelle levering
  • Ervaren schrijnwerkers
  • Gratis meting en advies
  • Groot aanbod aan trapmogelijkheden

Als schrijnwerker vervaardigen we naast verschillende soorten trappen ook maatwerk handgrepen en balustrades.

Hoe gaan wij voor u aan de slag?

Droomt u ervan om uw trappen op maat te laten maken door een professionele schrijnwerker? Dan hoeft dit helemaal niet duur te zijn. Bij ons bent u steeds verzekerd van een scherpe prijs voor uw trap. Tijdens een vrijblijvende afspraak komen we graag bij u thuis langs om uw wensen te bespreken en de nodige metingen uit te voeren. Vervolgens gaat onze schrijnwerker aan de slag om uw trap op maat te vervaardigen en, indien gewenst, te monteren.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze diensten? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten uit Waalwijk, Nederland. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 416 652 130 of een e-mail te sturen naar info@basistrappen.be.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid