Trap bouwen

Home » Trap bouwen

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Een trap bouwen is moeilijker dan het lijkt. Daarom is het een goed idee om hiervoor een trappenspecialist onder de arm te nemen! Zo weet u zeker dat uw trap straks lekker loopt, voldoet aan de veiligheidseisen en bovendien een leven lang constructief in orde blijft! Basistrappen bouwt de gewenste trappen, geheel naar uw wensen en vanzelfsprekend op maat.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Een trap laten bouwen en meer

U kunt ons aanstellen voor het bouwen van uw trap, maar schakelt ons bedrijf uit Waalwijk ook in voor andere werkzaamheden, zoals:

 

  • Het maken van het trapgat en verwijderen van uw huidige vlieringtrap/uitplooitrap (pakket Basis Trapgat Hout of Basis Trapgat Beton)
  • Het monteren van leuningen en hekwerk vide (Pakket Basis Afwerking)
  • Het verleggen van uw centraaldoos (Pakket Basis Elektra)
  • Het aflakken van uw trap bij u thuis (Basis Schilderwerk)

Maak een afspraak om uw trap te laten bouwen

Tijdens een vrijblijvende afspraak bij u thuis inventariseren we uw wensen en de mogelijkheden die de ruimte biedt om een trap te bouwen. Nadat u de houtsoort (vuren, gelamelleerd beuken of gelamelleerd eiken) en de uitstraling (standaard, modern/trendy of klassiek/deluxe en recht of gedraaid) van de trap heeft bepaald, ontvangt u een offerte. Na uw akkoord spreken we met u een datum af voor de montage van de trap. Het bouwen van een trap neemt gemiddeld een klein dagdeel in beslag, afhankelijk van het uiteindelijke model. U maakt een afspraak door te bellen naar +31 416 652 130 of door een e-mail te sturen naar info@basistrappen.be.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid