Trappen concurrent

Home » Trappen concurrent

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Basistrappen uit Waalwijk, Nederland, is dé trappen concurrent! Concurrerend op het gebied van prijs én kwaliteit. Wanneer u een trap koopt bij Basistrappen komen we deze netjes bij u thuis inmeten. We bespreken uw wensen en eisen met betrekking tot de trap en maken dan een keurige én scherpe offerte zoals u van een trappen concurrent mag verwachten.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Ontvang een scherpe offerte bij deze trappen concurrent

Op onze offerte vindt u duidelijk vermeld welke pakketten u heeft gekozen. Ook kunt u de eventuele extra pakketten bekijken en meteen zien wat hiervan de meerprijs zou zijn, handig dus. Bij elk extra pakket dat u inkoopt ontvangt u ook nog € 75 extra korting. Op die manier zijn onze trappen wel heel betaalbaar.

Ontdek onze extra werkzaamheden
Wij zijn niet alleen een trappen concurrent, ook voor de bijkomende werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het maken van het trapgat en verwijderen van uw huidige vlizotrap
  • Het monteren van leuningen en hekwerk vide
  • Het verleggen van uw centraaldoos
  • Het aflakken van uw trap bij u thuis

Vraag naar een professioneel advies

Indien u advies wilt over de mogelijkheden voor uw nieuwe trap of de renovatie van een oudere trap, dan zijn wij u graag van dienst. Wij nodigen u van harte uit om een vrijblijvende afspraak bij u thuis te maken. U kunt ons hiervoor bereiken op +31 416 652 130 of via info@basistrappen.be.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid