Trappen plaatser

Home » Trappen plaatser

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Basistrappen is de goedkoopste trappen plaatser van België! Bij ons kunt u altijd terecht voor een ruime voorraad aan houten trappen in diverse modellen en uitvoeringen. Door het ruime aanbod kunnen we u op korte termijn de gewenste trap leveren en naar wens ook installeren en afwerken. Bent u nog op zoek naar een nieuwe trap, maar vindt u het lastig een keuze te maken? Vraag een van onze medewerkers dan om bij u langs te komen voor advies op maat!

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Trappen plaatser: keuze uit diverse trappen

De trappen plaatser van Basistrappen plaats niet enkel de trap die u heeft gekozen, maar helpt u ook graag om uw trap mooi af te werken. Zo kunnen wij voor u ook:

  • Trappen oliën, verven of met andere middelen bewerken
  • Een passend trapgat creëren
  • Balustrades en handgrepen aanbrengen
  • De muren verven
  • Afwerkingen verzorgen

Bent u zelf een echter klusser? Kies dan voor een van onze basispakketten en ga zelf aan de slag met het plaatsen van uw trap! Heeft u tips nodig? Neem dan gerust even contact met ons op. Daarnaast helpen we u ook graag bij de renovatie van een oudere trap.

Bijpassende handgrepen

Zou u graag een afspraak maken met een van onze specialisten uit Waalwijk voor een bezoek?  Bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden van onze trappen plaatser? Neem dan even contact met ons op via e-mail naar info@basistrappen.be of bel ons tijdens kantooruren op het volgende telefoonnummer: +31 416 652 130. Onze trappen plaatser komt ook graag bij u thuis uw nieuwe trap monteren en afwerken voor een mooi eindresultaat.

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid