Trappenbouwer

Home » Trappenbouwer

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Basistrappen is een trappenbouwer uit Sprang-Capelle, Noord-Brabant. Al geruime tijd zijn wij actief als trappenmakerij voor zowel particulieren als aannemers op de Nederlandse en Belgische markt. Wij gaan graag aan de slag voor uw houten trap op maat.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Nieuwe woning of een verbouwing? Schakel onze trappenbouwer in

Vanzelfsprekend zorgt onze trappenmakerij voor de plaatsing van mooie trappen in nieuwbouwwoningen of bedrijfsruimtes. Maar ook op het gebied van kleine verbouwingen hebben we als trappenbouwer veel ervaring. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van vlizotrappen (uitplooitrappen) door vaste zoldertrappen, of het vervangen van uw huidige trap omdat deze versleten is of niet meer aan uw wensen voldoet.

Kies uit verschillende houtsoorten

Trappen bouw je van hout, vandaar dat wij als trappenbouwer een mooi assortiment aan houtsoorten hebben samengesteld om iedereen een passende soort aan te bieden. In ons assortiment vindt u:

  • Beukenhout: een hardhoutsoort die wordt toegepast in zowel klassieke als moderne trappen
  • Eikenhout: een tijdloze en zeer mooie hardhoutsoort die bij eenieder bekend is
  • Vurenhout: een zachte houtsoort die vaak wordt gebruikt om later te lakken of te bekleden met tapijt

Bovendien kiest u bij ons uit verschillende pakketten. Een Basis Trendy en een Basis Deluxe pakket behoren tot de mogelijkheden. Bij het Trendy pakket krijgt uw trap door het toepassen van rvs accenten een moderne uitstraling. Bij het Deluxe pakket wordt uw trap op klassieke wijze door onze trappenbouwer uitgevoerd. Sowieso maken wij alle trappen op maat, zoals het een echte trappenmakerij betaamt. Dat geldt voor zowel een houten spiltrap als een vaste zoldertrap.

Ontdek onze techniek

In onze trappenmakerij wordt een nauwkeurig ontwerp gemaakt met behulp van geavanceerde software. Vervolgens gaat het ontwerp uiteindelijk richting de afdeling voorbereiding en daarna naar één van onze CNC-machines in onze trappenmakerij. De trap zoals deze uiteindelijk uit de machine komt, wordt door onze trappenbouwer netjes geschuurd en indien gewenst voorzien van een of twee verflagen, zodat u deze na plaatsing enkel nog hoeft af te lakken.Bel voor uw plannen

Bel voor uw plannen

Indien u een offerte wilt ontvangen voor een nieuwe trap van onze trappenmakerij uit Waalwijk, kunt u deze aanvragen via +31 416 652 130 of info@basistrappen.be. U ontvangt de offerte van onze trappenbouwer dan zo snel mogelijk. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende afspraak bij u thuis inplannen, waarbij de trappenmaker alles met u doorspreekt.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid