Trappenwinkel

Home » Trappenwinkel

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Basistrappen is een Nederlandse trappenwinkel die u graag helpt bij het vinden van een juiste trap. Vanuit onze toonzaal in Waalwijk, Noord-Brabant, bedienen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Ook in België staan wij voor u klaar.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Ontvang een persoonlijke service in onze trappenwinkel of bij u thuis

De kracht van Basistrappen is de persoonlijke benadering die wij nastreven, evenals het hoge kwaliteitsniveau van onze trappen. U merkt dit meteen wanneer u bij onze trappenwinkel informatie inwint over het kopen van een trap. Samen bespreken we welke trap bij u past, qua model, qua houtsoort en qua uitstraling. Vervolgens ontvangt u van ons een offerte op maat en plannen we, indien gewenst, een afspraak bij u thuis of in onze trappenwinkel. Tijdens dit bezoek bespreken we welke werkzaamheden we gaan verrichten en hoe de nieuwe trap eruit komt te zien. Als alles naar wens is en u de offerte ondertekent, wordt de trap in onze fabriek geproduceerd.

Ontdek onze dienstverlening

Naast de montage van uw trap kan onze trappenwinkel ook verdere werkzaamheden uit handen nemen. Wij bieden hiervoor bijvoorbeeld de pakketten:

  • Basis Afwerking waarbij we leuningen en hekken monteren en aftimmeren
  • Basis Elektra waarbij we de centraaldoos verleggen
  • Basis Schilderwerk waarbij we de trap op locatie af komen lakken
  • Basis Trapgat waarbij we het maken van een trapgat in uw betonnen of houten vloer verzorgen.

Om een offerte op te vragen of om een afspraak te maken met één van onze medewerkers, kunt u ons bereiken via het contactformulier op onze site, telefonisch via +31 416 652 130 of door te mailen naar info@basistrappen.be.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid