Traprenovatie

Home » Traprenovatie

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Als uw huidige trap niet meer voldoet aan uw wensen, dan is een traprenovatie een populaire oplossing. Maar wist u dat u bij een traprenovatie eigenlijk heel veel geld neertelt voor het opknappen van een oud product? En weet u dat het plaatsen van een nieuwe trap in verhouding vaak zelfs goedkoper is dan een traprenovatie?

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Plaats een nieuwe trap als u toe bent aan een traprenovatie

Wanneer u voor een nieuwe trap van Basistrappen kiest, moet u vanzelfsprekend wel eerst de oude trap verwijderen. Ook zal er na plaatsing van de trap wat bijgewerkt moeten worden aan de wanden, maar dan heeft u wel een nieuwe trap die aan al uw wensen voldoet. Alle verbindingen van de trap zijn nieuw. Uw treden bestaan uit een nieuw stuk hout in plaats van dat er alleen een laagje hout over een oude traptrede heen is gelegd. Zo zijn piepende en krakende treden meteen verleden tijd.

Laat uw trap plaatsen door onze vakkundige medewerkers

Een nieuwe trap is door onze specialisten vaak binnen een halve dag geplaatst! Bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten van een nieuwe houten trap in verhouding tot de kosten van een traprenovatie? Bij Basistrappen nemen we graag de tijd om u nader te informeren over de mogelijkheden en bijbehorende kosten. Bovendien komen we graag eens vrijblijvend bij u thuis langs om alles nog een goed  te bespreken. Op onze website vindt u meer informatie over ons product en onze trappenwinkel, neemt u gerust een kijkje! Wilt u graag een afspraak maken met onze specialisten uit Waalwijk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 416 652 130 of door een e-mail te sturen naar info@basistrappen.be.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid