Vlieringtrappen

Home ┬╗ Vlieringtrappen

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Vaste vlieringtrappen, ofwel vaste zoldertrappen, zorgen ervoor dat u uw zolder optimaal kunt benutten. Basistrappen plaatst dagelijks vlieringtrappen. Indien u dit wenst, kan Basistrappen ook het maken van het nieuwe trapgat voor u verzorgen, ongeacht of het een gat in een betonnen of een plankenvloer betreft. Ontdek snel onze uitgebreide dienstverlening en maak een afspraak met onze specialisten.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Vlieringtrappen op maat gemaakt

Uw nieuwe vlieringtrappen wordt door ons op maat gemaakt, waarbij we u ook adviseren over het meest optimale model van de trap. Vooral bij vlieringtrappen die boven komen onder een schuin dak is het belangrijk dat we rekening houden met doorloophoogtes, zodat u uw hoofd niet stoot bij het boven komen. Daarvoor ontwikkelen wij graag een ruimtebesparende trap. Verder heeft u bij Basistrappen de keuze uit 3 houtsoorten, namelijk

 

Ontvang een professioneel advies

Indien u advies wilt over de mogelijkheden voor het vervangen van uw huidige zoldertrap door een vlieringtrap, dan zijn wij u graag van dienst. Wij nodigen u van harte uit om een vrijblijvende afspraak bij u thuis te maken. U kunt ons bedrijf uit Waalwijk hiervoor bereiken op +31 416 652 130 of via info@basistrappen.be.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid