Vuren trappen

Home » Vuren trappen

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Veel van de door Basistrappen geplaatste trappen zijn vuren trappen. Waarom er zo vaak voor een vurenhouten trap wordt gekozen, is vrij logisch. Vurenhout is namelijk een aantrekkelijke houtsoort vanwege de relatief lage prijs. Vuren trappen worden meestal in kleur afgelakt of de traptreden worden uiteindelijk bekleed met tapijt. Ook wordt een vurenhouten trap vaak toegepast in bijvoorbeeld garages of schuren, waar de trap vooral functioneel moet zijn en niet alleen mooi. Wilt u ook graag een vurenhouten trap laten plaatsen? Schakel dan Basistrappen in. Wij zijn dé specialist in het vervaardigen en monteren van maatwerk trappen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Ga voor de beste kwaliteit vuren trappen

Basistrappen uit Waalwijk, Nederland, maakt zijn vuren trappen van een mooie kwaliteit vurenhout, natuurlijk wel met noesten, maar niet overdreven veel of groot. Ook is de afwerking van onze vuren trappen zeer netjes. Zo hebben alle onderdelen ronde kantjes en wordt er gewerkt met de nieuwste technieken zodat de vuren traptreden ook netjes in elkaar passen. Als u dat wenst is het mogelijk om een balustrade toe te voegen aan uw trap of uw vurenhouten trap te laten aflakken door onze professionals. Wat uw wensen ook zijn; wij zorgen er graag voor dat uw droomtrap wordt gerealiseerd. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een houten spiltrap op maat te laten maken. Of wat dacht u van een vuren trap waarbij de traptreden bedekt zijn met tapijt?

Ontdek de verschillende keuzemogelijkheden

Twijfelt u nog of u voor een vuren trap met bedekte of afgelakte traptreden wilt gaan? Maakt u zich dan geen zorgen. U kunt bij ons namelijk ook kiezen voor een hardhouten trap, zoals een beuken lamel trap of een eiken lamel trap. Wij adviseren u graag bij uw keuze voor een houtsoort en het type trap, zoals een rechte of halfslag trap. Om een vrijblijvende afspraak te maken bij u thuis voor advies op maat, neemt u contact met ons op via +31 416 652 130 of info@basistrappen.be. Ook kunt u een offerteaanvraag doen via onze website.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid