Beuken trap

Home ┬╗ Beuken trap

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Een beuken trap van Basistrappen is een aanwinst voor iedere woning. Beuken is een hardhoutsoort van hoogwaardige kwaliteit. Bij Basistrappen bieden we beuken trappen aan die voor iedereen betaalbaar zijn. We komen graag bij u langs om de trap in te meten en om de trap in beuk te monteren. Bekijk alvast de mogelijkheden op de website.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Koop een gelamelleerde beuken trap

De trap die u bij ons uitkiest, wordt gemaakt in gelamelleerd beuk. De panelen zijn opgebouwd uit lange stroken, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor ontstaat extra stevigheid en wordt kromtrekken voorkomen. Beuken trappen zijn prachtig voor in elk interieur. Zowel in een moderne als in een klassieke inrichting komt een beuken trap tot zijn recht. Wanneer u naast het pakket Basis Trap ook kiest voor het pakket Basis Trendy wordt uw beuken trap uitgebreid met inox details, waardoor de trap meteen een zeer luxueuze uitstraling bekomt.

Geniet van onze uitgebreide dienstverlening

Wanneer u kiest voor een trap in beuk komen we graag bij u langs om de trap in te meten. Daarnaast maken we een 3D-ontwerp, zodat u een duidelijk beeld krijgt van uw nieuwe beuken trap. Vervolgens ontvangt u een prijsofferte en gaan we voor u aan de slag om uw trap op maat te realiseren.

Vraag onze specialisten om meer informatie

Om meer informatie te ontvangen over een trap in beuk van Basistrappen, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn zes dagen per week te bereiken op +31 416 652 130 en staan u graag te woord. Ook is het mogelijk om een afspraak bij u thuis te plannen door een e-mail te sturen naar info@basistrappen.be. Onze expert komt dan langs om de situatie ter plaatse te bekijken en te adviseren over uw trap in beuk. Wacht daarom niet langer en neem contact op met onze specialisten uit Waalwijk, Nederland.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid