Standaard trap

Home » Standaard trap

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Een standaard trap bestaat niet bij Basistrappen. Want al onze trappen zijn op maat gemaakt en dus uniek. Maar we begrijpen wel wat u bedoelt met een standaard trap. Een trap zonder poespas, maar wel op maat. Functioneel, degelijk, netjes afgewerkt en gemonteerd door vriendelijke en deskundige mensen. Wij noemen een standaard trap dan ook een Basis Trap!

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Maatwerk voor uw standaard trap

Wanneer u voor een trap van Basistrappen kiest, zal één van onze trappenadviseurs bij u thuis langskomen voor het inmeten van de nieuwe trap. Ook zal hij dan de mogelijkheden bespreken en met u bepalen welke trap het beste past bij uw situatie.

Onze standaard trap (de Basis Trap) kan in 3 verschillende houtsoorten worden uitgevoerd:

  • Vurenhout
  • Beukenhout
  • Eikenhout

Indien gewenst kan de Basis Trap worden uitgebreid met het moderne Basis Trendy Pakket of het klassieke Basis Deluxe pakket. Ook kunnen er aanvullende pakketten zoals Basis Trapgat, Basis Afwerking of bijvoorbeeld Basis Elektra worden gekozen. Op onze website leest u wat elk pakket exact omvat en vindt u ook foto’s en een prijsindicatie. Omdat Basistrappen in België geregistreerd staat, kunnen wij u onze Nederlandse trappen aanbieden tegen het Belgische 6% BTW tarief, mits uw woning ouder is dan 5 jaar.

Bel voor een vrijblijvende afspraak

Om een afspraak te maken, of om telefonisch een prijs te bekomen, kunt u onze specialisten uit Waalwijk 7 dagen per week bereiken op +31 416 652 130. Ook kunt u een aanvraag doen via info@basistrappen.be.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid