Vaste zoldertrap

Home ┬╗ Vaste zoldertrap

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Door uw vlizotrap te vervangen door een vaste zoldertrap zult u uw zolder veel meer benutten. Wilt u graag een nieuwe zoldertrap? Reken dan op de specialisten van Basistrappen. We vervangen zeker dagelijks oude en steile vlizotrappen, ook gekend als uitplooitrappen, door een nieuwe vaste zoldertrap. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe zoldertrap met precisie wordt geplaatst en afgewerkt.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Een trapgat maken voor uw nieuwe vaste zoldertrap

De nieuwe vaste zoldertrap komt vaak boven de huidige verdiepingstrap. Hierdoor moet in veel gevallen een nieuw trapgat gemaakt worden. Of het nu een trapgat betreft in een houten vloer of in een betonvloer maakt niet uit, ook het maken van het trapgat verzorgen we bij Basistrappen graag voor u.

Ontdek ons all-in-one pakket

Wanneer u op zoek bent naar een trappenbouwer en u schakelt ons in, kunt u kiezen voor een all-in-one pakket, waardoor u zelf geen omkijken heeft naar het maken van een nieuw trapgat. Het Basistrappen pakket Basis Trapgat biedt namelijk het volgende aan:

  • Het verwijderen van de huidige vlizotrap en het dichtstorten/dichtmaken van het oude gat
  • Het onderstempelen van het trapgat en het zagen van het nieuwe trapgat
  • Het afvoeren van puin en van de oude vlizotrap
  • Het plaatsen van een stalen balk of raveelbalk ter versteviging van de constructie

Maak een afspraak

Graag vertellen we u precies wat er allemaal bij komt kijken wanneer u besluit een vaste zoldertrap te plaatsen. Dit is het prettigst wanneer we een keer vrijblijvend bij u langs kunnen komen en de situatie zelf kunnen bekijken. Lijkt u dit ook prettig? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. U bereikt ons bedrijf uit Waalwijk, Nederland, via +31 416 652 130 of info@basistrappen.be.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid