Rechte trap

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Zoekt u een rechte trap voor in uw woning? Of deze nu naar de kelder gaat of naar zolder, dat maakt natuurlijk niet uit, een rechte trap is een rechte trap. Bij Basistrappen kunt u terecht voor een vuren rechte trap en natuurlijk ook voor de bijbehorende zaken, zoals hekwerk op de binnenboom, hekwerk boven op de overloop, leuningen, leuninghouders en bijvoorbeeld antislip strips. Natuurlijk beschikken we ook over andere soorten hout waaruit we uw rechte trap kunnen vervaardigen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Kies uit verschillende pakketten voor uw rechte trap

Wij proberen via onze pakketten zo voordelig mogelijk en zo compleet mogelijke pakketten aan te bieden, passend bij uw behoeften. U kiest uit Basistrappen, Trendy trappen, Bamboe trappen en Deluxe trappen. We komen graag bij u langs om uw rechte trap in te meten en vervolgens ook te installeren, ongeacht of u een keldertrap, een gewone trap of een vlieringtrap wenst. U kunt bij ons ook terecht voor aanvullende diensten. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een nieuw trapgat, zowel in beton als in een houten vloer. Of denk aan het aflakken van de trappen op locatie. Ook kan er in overleg voor gezorgd worden dat de ketel verhangen wordt of dat de centraaldoos van uw overloop verplaatst wordt.

Bel ons voor al uw vragen

Meer informatie over deze pakketten en de bijbehorende kortingen vindt u op onze website. Daarnaast bent u natuurlijk vrij om ons in te schakelen bij eventuele vragen. We horen graag wat uw trapwensen zijn en denken met u mee over de mogelijkheden. U bereikt onze specialisten uit Waalwijk, Nederland, door te bellen naar +31 416 652 130 of door een e-mail te sturen naar info@basistrappen.be. Wij staan u graag te woord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid