Moderne trap

Home » Moderne trap

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

De keuzemogelijkheden voor een moderne trap zijn eindeloos. U kunt uw trap een moderne uitstraling geven door te kiezen voor een bepaalde houtsoort, moderne accessoires of een gedurfd trapmodel. Basistrappen is u graag van dienst met het vormgeven van de door u gewenste trap.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Kies de houtsoort voor uw moderne trap
Allereerst is het belangrijk om te bepalen welke houtsoort u wenst te gebruiken. Kies uit:

  • Gelamelleerd beuken – een lichte hardhoutsoort, waarbij de gebruikte delen opgebouwd zijn uit stroken beuk, gevingerlast verlijmd. Constructief sterk en gunstig qua prijs (immers, smalle delen zijn goedkoper dan brede planken). De stroken bieden een moderne uitstraling.
  • Gelamelleerd eiken – een houtsoort die bij eenieder bekend is, met een prachtige structuur. Ook dit eikenhout is opgebouwd uit stroken en dus prachtig toe te passen in een moderne trap.

Kies uit verschillende accessoires
Ook belangrijk bij een moderne trap is het toepassen van moderne accessoires, zoals:

  • Inox leuningen, vierkant of rond, in de vorm van de trapbomen
  • Inox leuningdragers, ook mooi in combinatie met een houten handgreep
  • Inox ronde balusters of een balustrade van spandraden

Welk trapmodel kiest u?

Bovenstaande opties in combinatie met het Basis Trap model resulteert in prachtige moderne trappen. Maar er is meer mogelijk! U kunt bij Basistrappen ook kiezen voor een ander trapmodel, bijvoorbeeld voor een trap met doorschietende treden. Bij dit model trap liggen de treden op de trapboom, in plaats van ertussen, waardoor het profiel van de treden mooi aftekent tegen de muur.

Maak een afspraak voor advies op maat

U ziet; er zijn meer dan genoeg mogelijkheden voor het creëren van een design trap naar uw wensen en binnen uw budget. Als trappenspecialist geven wij u graag persoonlijk advies tijdens een gesprek bij u thuis. Om een afspraak te plannen met onze specialisten uit Waalwijk, kunt u ons bereiken op +31 416 652 130 of via info@basistrappen.be. Basistrappen; ‘wel op maat, geen poespas!’

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid