Trap met palier

Home » Trap met palier

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Een trap met palier, ook wel bordestrap genoemd, is een prettig model trap. Een palier wordt vaak toegepast bij heel lange trappen, als een rustpunt halverwege de trap. Ook heeft het palier functie in geval iemand van de trap valt.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Creëer extra ruimte met een trap met palier

Een trap met palier is niet in alle situaties toepasbaar. Omdat u met een palier geen hoogte behaalt, neemt deze trap meer ruimte in dan een trap zonder palier. Het is dus enkel mogelijk om een trap met palier te plaatsen indien voldoende ruimte beschikbaar is voor de trap. Wanneer u een trap wenst te bestellen bij Basistrappen, spreken we altijd eerst bij u thuis af. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen met betrekking tot de trap en bekijken we de mogelijkheden. We kunnen dan dus meteen beoordelen of een trap met palier voor u aantrekkelijk is of juist niet. Nadat het trapmodel is bepaald en u een keuze heeft gemaakt met betrekking tot de houtsoort voor de trap (vuren, eiken, beuken) ontvangt u onze offerte. Dat geldt voor elke soort trappen, dus evenzeer een keldertrap of vaste zoldertrap.

Geniet van een uitgebreide dienstverlening

Behalve het inmeten en plaatsen van de trap, kan Basistrappen u ook aanvullende diensten bieden, zoals:

 

Basis Afwerking waarbij we handgrepen en balustrade monteren en aftimmeren

Basis Elektra waarbij we het lichtpunt op de eerste verdieping verleggen

Basis Schilderwerk waarbij we de trap op locatie af komen lakken

Basis Trapgat waarbij we het maken van een trapgat in uw betonnen of houten vloer verzorgen.

 

Wilt u graag meer weten over onze dienstverlening? Onze specialisten uit Waalwijk, Nederland, staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op +31 416 652 130 of via info@basistrappen.be.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid