Klassieke trap

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Een klassieke trap is een echte blikvanger in elk klassiek interieur. De trap als meubelstuk is een belangrijk onderdeel van uw inrichting. Immers, vaak is de trap het eerste wat men ziet als men binnenkomt. Bovendien kiest u vaak maar een keer voor een nieuwe trap, en wordt deze vrijwel nooit meer vervangen. Het is dan ook van groot belang dat u goed bedenkt hoe u wilt dat uw klassieke trap eruit moet zien.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Wat zijn uw wensen voor een klassieke trap?

Wanneer u een klassieke trap wenst, kunt u ervoor kiezen het pakket Basis Trap uit te breiden met het pakket Basis Deluxe. Met dit pakket kiest u uit verschillende luxe balusters, zoals bijvoorbeeld gietijzeren, stalen of gedraaide houten modellen. Daarnaast wordt de standaard leuningdrager uit het Basis Veilig pakket vervangen door een zwart stalen exemplaar. Ook kunt u, wanneer u voor dit pakket kiest, de trap laten bewerken met een Monocoat olie in kleur. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw trap uit te breiden naar een klassieke trap in Engelse of landelijke stijl. Denk aan details zoals:

  • Bloktrede
  • Panelen en lijsten op de binnenboom
  • Klassieke afwerking van de staanders, door cannelures of spilpetten
  • Toepassing van trapneusprofielen

Ontvang advies op maat

Om u te adviseren over uw nieuwe trap, maken wij graag tijd vrij. U kunt ons telefonisch en zeven dagen per week bereiken op +31 416 652 130 of via info@basistrappen.be voor een prijsindicatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Bij ons beschikt u alleen over het beste schrijnwerk voor uw trap. Wat mogen onze specialisten uit Waalwijk, Nederland, voor u betekenen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid