Trappen in Antwerpen en omgeving

Home » Trappen Antwerpen

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Bent u op zoek naar een trappenmaker die (houten) trappen op maat maakt en woont u in regio Antwerpen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Basistrappen werken namelijk professionele trappenmakers die graag bij u in Antwerpen langskomen om u te adviseren over de diverse (houten) trappen die we op maat aanbieden. Ons leveringsgebied bestrijkt namelijk ook uw regio; als trappenmaker leveren we dus ook trappen in Antwerpen en omstreken. Behalve voor het plaatsen van trappen, kunt u bij ons ook terecht voor het laten maken van het trapgat.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Een houtsoort kiezen voor uw trappen in Antwerpen of omgeving

Wanneer u in Antwerpen of omgeving woont en u houten trappen op maat wilt laten maken door onze trappenmakers, kunt u kiezen uit diverse houtsoorten. Bij Basistrappen bieden we namelijk drie mooie houtsoorten aan om uw trap van te vervaardigen. Deze drie houtsoorten waar u uit kunt kiezen zijn:

Daarbij is het mogelijk om diverse extra’s toe te laten voegen aan uw trap. Wilt u graag dat onze trappenmakers een balustrade monteren aan uw trap in uw woning in Antwerpen? Of wilt u deze graag laten aflakken door onze professionals? Wat uw wensen ook zijn; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Alle houten trappen worden eerst door onze trappenmakers ingemeten, en in onderling overleg wordt de levering van de trappen in Antwerpen afgesproken.

Keuze uit drie uitvoeringen

Naast het uitkiezen van een houtsoort en eventuele diverse extra’s, kunt u bij Basistrappen ook kiezen uit drie verschillende uitvoeringen. Kies voor:

  • Een functionele Basis Trap op maat, zonder poespas
  • Een Trendy Trap met inox details die zorgen voor een moderne look
  • Een DeLuxe Trap met gedraaide of stalen balusters die zorgen voor een klassieke look

Vraag onze specialisten om meer informatie

Wilt u ons als trappenmaker inschakelen voor een nieuwe trap in uw woning in Antwerpen? Dan maakt u een goede keuze. Bij ons staan hoogwaardige service en kwaliteit namelijk voorop. Wanneer u interesse heeft in trappen op maat van ons als trappenmaker uit Waalwijk, dan komen we graag bij u in Antwerpen langs om u meer informatie te geven over de mogelijkheden. Woont u niet in Antwerpen, maar bijvoorbeeld in Gent en Mechelen? Ook dan zijn we u graag van dienst. Vraag om een vrijblijvende offerte of maak een afspraak met onze specialisten. U bereikt ons door te bellen naar +31 416 652 130 of een e-mail te sturen naar info@basistrappen.be.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid