Trappen Gent

Home » Trappen Gent

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Trappen laat u in Gent en de rest van België leveren door de specialisten van Basistrappen! U kunt bij ons al vele jaren terecht voor trappen van de beste kwaliteit, deskundige service en een snelle levering van trappen op maat. U heeft daarbij altijd de keuze uit diverse pakketten, houtsoorten, designs en extra’s waardoor een trap geheel naar uw stijl, wens en ruimte aangepast kan worden. Bekijk het complete aanbod aan trappen en toebehoren eenvoudig online en bestel vandaag nog een nieuwe trap bij Basistrappen!

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Trappen laten leveren in Gent

Bent u nog op zoek naar een specialist op het gebied van trappen in Gent en omgeving? Bekijk dan eens het aantrekkelijk geprijsde en ruime aanbod van Basistrappen. U vindt bij ons houten trappen van:

  • Eiken
  • Beuken
  • Vuren
  • Rubberwood

Alle trappen kunnen precies op de maat van uw trapgat gemaakt worden en, indien gewenst, worden voorzien van een behandelende lak of verf. Om het geheel compleet te maken, leveren we bij Basistrappen ook diverse balustrades en handgrepen!

Plan een afspraak bij u op locatie in

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze trappenspecialisten uit Waalwijk, Nederland, om samen de situatie te bekijken! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en onze passende aanbiedingen voor het leveren van trappen in Gent, maar ook in de omgeving van Antwerpen en Mechelen. Voor vragen over onze producten of onze services kunt u tevens een e-mail sturen naar info@basistrappen.be of bellen naar +31 416 652 130.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid