Trappen Mechelen

Home » Trappen Mechelen

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Bent u op zoek naar een specialist in houten trappen in Mechelen? Kijkt u dan eens naar de mogelijkheden van Basistrappen. Wij zijn een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in de provincie Noord-Brabant. Niet alleen de Nederlandse, maar ook de Belgische markt inclusief de regio Mechelen behoren tot ons leveringsgebied.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Maak een keuze voor uw houten trappen in Mechelen of omgeving

Of we nu houten trappen in Mechelen, Antwerpen of Gent gaan plaatsen, allereerst maken we een afspraak bij u thuis om de juiste maatvoering op te nemen. U kunt bij Basistrappen kiezen uit meerdere houtsoorten, zoals:

  • Beukenhout: een harde houtsoort die zowel in een moderne als klassieke woning goed tot zijn recht komt
  • Eikenhout: een hardhoutsoort die bij eenieder bekend is. Mooi in combinatie met zowel klassieke als moderne details
  • Vurenhout: een zachte houtsoort die vaak wordt gebruikt om later wit te lakken of te bekleden

Kies voor een snelle en professionele plaatsing

Naast de keuze in houtsoort is er ook een keuze in stijl mogelijk. Natuurlijk bieden wij de ‘wel op maat, geen poespas’-trap, netjes afgewerkt en met ronde spijlen en rechte leuningen. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een moderne of juist klassieke trap bieden wij hiervoor de juiste accessoires aan. Plaatsing van de houten trappen in Mechelen en omgeving gebeurt gemiddeld binnen drie weken na uw order. De exacte leverdatum wordt altijd in overleg met u afgesproken.

Maak een afspraak

Voor meer informatie over Basistrappen en onze trappen, bezoekt u onze website. Wilt u een afspraak maken om uw houten trappen in Mechelen in te laten meten? Neem dan contact op met ons bedrijf uit Waalwijk, Nederland. Ons telefoonnummer is +31 416 652 130 en ons e-mailadres is info@basistrappen.be. Wij zijn u graag van dienst!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid