Draaitrappen

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Draaitrappen, halfslagtrappen of tweekwarters. Alle drie benamingen voor één en dezelfde trap. Draaitrappen zijn trappen die in totaal een draai van 180° maken, door middel van twee bochten in de trap. Dit type trap komt veel voor. Het is immers een zeer gunstig trapmodel dat zo min mogelijk grondoppervlak beslaat, maar waarmee toch een aanzienlijke hoogte kan worden gehaald. Uw draaitrappen laat u ontwerpen en monteren door Basistrappen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Draaitrappen uit vuren of hardhout

Bij Basistrappen kunt u kiezen om een draaitrap in één van de volgende houtsoorten uit te laten voeren:

  • Vurenhout; een zachte houtsoort die vaak wordt gebruikt om later wit te lakken of te bekleden
  • Beukenhout; een harde houtsoort die zowel in een moderne als klassieke woning goed tot zijn recht komt
  • Eikenhout; een hardhoutsoort die bij eenieder bekend is. Mooi in combinatie met zowel klassieke als moderne details

Ook kunnen we draaitrappen maken in een combinatie van bovenstaande houtsoorten. Denk bijvoorbeeld aan vurenhouten bomen en spillen, maar wel hardhouten treden voor extra duurzaamheid.

Vraag naar een professioneel advies

Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze voor één van onze draaitrappen voor in uw woning. Dit kan telefonisch, maar ook tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis. Onze trappenadviseurs komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en te adviseren in trapmodel en houtsoort. U maakt een afspraak via info@basistrappen.be of telefonisch via +31 416 652 130. Kijkt u ook eens op onze site voor foto’s en meer informatie over de mogelijkheden van ons bedrijf uit Waalwijk, Nederland.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid