Open houten trap

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Wanneer u van plan bent om een nieuwe open houten trap in uw woning te plaatsen, is het verstandig om goed na te denken over de gewenste uitvoering. U kunt kiezen uit diverse stijlen en soorten hout. Wilt u graag gepast advies van een deskundige over uw situatie? Dan rekent u op de professionals van Basistrappen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Ontdek de voordelen van een open houten trap

Indien u kiest voor een open houten trap in plaats van een gesloten trap, vervalt de mogelijkheid voor het plaatsen van een toilet of trapkast onder trap. Toch biedt een open houten trap veel voordelen. Zo oogt de ruimte veel groter indien u kiest voor een open trap; de trap is namelijk veel minder aanwezig. Ook heeft u meer ruimte om uw voeten op de treden te plaatsen, iets wat bij een steile trap wel degelijk een goede reden kan zijn om te kiezen voor een open trap. Bij Basistrappen maken we graag een berekening en adviseren wij u bij de keuze voor een open of dichte trap. Daarbij heeft u ook de keuze uit verschillende houtsoorten zoals beuken en eiken.

Vraag naar de mogelijkheden

Tijdens een vrijblijvend gesprek op locatie bespreken we de meest optimale uitvoering van de trap, rekening houdend met uw wensen. Ook vertellen we u graag meer over hoe we uw trap kunnen behandelen. Bent u geïnteresseerd in een open houten trap of in een van onze andere trappen? Kijk dan snel verder op onze website of bel naar +31 416 652 130. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met ons bedrijf uit Waalwijk door te mailen naar info@basistrappen.be.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid