Maatwerk trappen

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Het maken van maatwerk trappen is een ambacht dat Basistrappen uit Waalwijk absoluut beheerst. Wij zijn een Nederlandse firma die al geruime tijd maatwerk trappen fabriceert voor de Nederlandse en Belgische markt. Omdat wij alle trappen in komen meten, kunnen we goed rekening houden met bijvoorbeeld scheve muren, zoals we deze vaak in oude woningen treffen. Ook het maken van lepe hoeken in de maatwerk trappen om zo standleidingen weg te werken, is geen enkel probleem.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Kies uit verschillende houtsoorten voor uw maatwerk trappen

Onze maatwerk trappen zijn verkrijgbaar in drie houtsoorten, namelijk vurenhout, gelamelleerd beuken en gelamelleerd eiken. Verder kunt u bij Basistrappen ook kiezen tussen verschillende basispakketten, met daarin leuningen en hekwerken voor op de trap op maat, waaronder;

  • Het pakket Basis Veilig
  • Het aanvullend pakket Basis Trendy met inox accenten
  • Het aanvullend pakket Basis De-Luxe met klassieke accenten

Kies voor een scherp geprijsde trap op maat

Basistrappen biedt een mooie trap op maat aan tegen een scherp tarief en daar zijn we trots op! We worden dan ook niet voor niets de trappenconcurrent genoemd. Wilt u ook een afspraak maken met één van onze medewerkers om te zien wat een trap op maat in uw woning zou kosten? Maak dan een afspraak door te bellen naar +31 416 652 130 of een e-mail te sturen naar info@basistrappen.be. Vervolgens komen we bij u langs om uw wensen te bespreken en uw trap op maat in te meten. Daarna maken we een 3D-ontwerp, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het resultaat. Gaat u akkoord met het ontwerp? Dan gaan we aan de slag om uw maatwerk trappen te maken en te plaatsen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid